(G)een blog voor jou

‘Practice what you preach’. Die hoor jij vast ook vaak voorbij komen. Nou, ik adviseer organisaties vaak om te bloggen. Van zich te laten horen. Kennis te delen. Hun doelgroep te laten zien, voelen, ruiken, ervaren wie ze zijn. Op een onderscheidende en authentieke manier.

Doe ik dat zelf dan ook, dat bloggen? Uhm, nee. Eigenlijk niet. Te weinig in ieder geval. De reden? Ik schrijf liever voor een ander. Een blog voor jou. Over jou. Jóuw verhaal. Deze website stroomt dus niet over van berichten. Wat wel stroomt, is de inspiratie voor mijn klanten. Is dat erg? Nee, vind ik niet. Tenminste, als ik daarmee niemand teleurstel. Dus: verwacht hier niet iedere week een nieuwe tekst, blog, inspirerend artikel of wat dan ook. Die vind je op de pagina’s van mijn klanten. Verwachtingen managen en helder zijn, preach ik ook. En dat stukje practice ik dan weer wel.

Copyright 2021 – Lindavanhout.nl