Jouw magazine

Een intern magazine is dé eyecatcher voor jouw organisatie.

Ideaal om die waardevolle medewerkers extra betrokken te maken. En trots. Ideaal om die nieuwe talenten enthousiast te maken. En te overtuigen. Vertel jouw verhaal. Jullie verhalen. Want er komen veel medewerkers aan bod. Het thema? Dat bepaal jij. Of dat bepalen we samen. Als het maar bijdraagt aan jouw doel.

Onbetaalbaar en complex? Nee hoor. Niet bij ons. Met z’n tweeën verzorgen wij het complete traject. Inclusief tekst, fotografie, vormgeving en puntjes op de i. Kan dat echt? Ja!

Wie wij zijn? Eline van Schijndel en Linda van Hout.
De één is goed in coördinatie, interviewen en teksten schrijven. De ander in conceptdenken, fotografie en vormgeving. Samen maakt dat het plaatje compleet. En nog belangrijker: samen maken we jouw interne magazine compleet! En steengoed. Beloofd.

Zo werken wij
We houden van structuur. Dat merk je aan de heldere planning die we stap voor stap volgen. Het thema en de onderwerpen? Geen zorgen. Wij hebben inspiratie genoeg. Interviews en fotoshoots plannen we slim en gebundeld in, zodat het jouw medewerkers niet veel tijd kost. Natuurlijk is er genoeg ruimte voor een check en revisie. Zo weten we zeker dat jij straks 100% achter het magazine staat.

Eline en Linda_3
Eline en Linda_4

Waarom een intern magazine?

Waarom Eline & Linda?

Eline en Linda_2a
Eline en Linda_1
Copyright 2023 – Lindavanhout.nl